Om Huntersblog

Velkommen til Huntersblog!

Huntersblog er en blog om jagt, primært i Danmark. På bloggen kan du følge med i mine oplevelser, erfaringer og tanker inden for jagtens fornemme kunst. Der vil på bloggen udover blogindlæg bl.a. blive lagt videoer op fra selskabsjagter og meget andet jagt.

Hvem står bag bloggen:

Mit navn er Morten Holm. Jeg er 24 år og har haft jagttegn siden jeg var 16 år. Min interesse for jagt og natur bunder i, at jeg fra barnsben er vokset op med jagt gennem min fars og brødres interesse for jagt. Siden jeg var helt lille har jeg været med på jagt, som enten klapper eller tilskuer og har den vej fået interessen for jagt. Jeg har en storebror og en lillebror som også er meget interesseret i jagt.

Mine forældre har et alletiders jagtrevir på Sydfyn, som hele familien nyder godt af. Om efteråret og vinteren afholder vi 3-4 fællesjagter for jagtkammerater og venner.

Velkommen til!

Venlig hilsen Morten Holm

første buk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.