Hagl-Jagt

Simuleret dagsjagt

Hvad er en simuleret dagsjagt?

Simuleret jagt er en jagtdag efter lerduer. Konceptet går ud på at man arrangerer en jagtdag så virkelighedsnært som muligt. Der vil være velkomst og parole med information om dagens jagt. Herefter vil jægerne vil blive fordelt i terrænet på de planlagte poster i de forskellige såter, ligesom man kender det fra traditionelle selskabsjagter. I stedet for flyvende vildt, er det lerduer som bliver udløst fra såterne, og som kommer i ”pukketter” udover jægerne. Ligesom på jagter med flyvende vildt, vil der imellem såterne være rig mulighed for at snakke om de forskellige skud efter lerduerne, og om man ramte eller ej. Efter jagten sluttes der af med afsluttende parole og tak for i dag, med efterfølgende jagtfrokost.

Hvorfor simuleret jagter?

Først og fremmest er en simuleret jagt en god måde at træne sine skydeevner ved virkelighedsnære skud i reelt jagttærren og vejr. Det giver en god erfaring man kan drage nytte af når man står på en rigtig jagt, med levende vildt.
Dernæst kan det være en rigtig god idé, som nyjæger at tage på en simuleret dagsjagt. Dels fordi man får mange nye kontakter indenfor sin interesse og måske nye jagtfællesskaber på sigt.
Et andet aspekt er prisen. Det er ofte meget billigt at komme på en simuleret dagsjagter, frem for at købe sig ind på en jagt ved de store jagtkonsortier og godser.

Erhvervsnetværk og simuleret dagsjagter – Jagtnetværk.

I et erhvervsnetværk er der fokus på relationer og forretning. Hvis man kan kombinerer dette med erhvervsdrivendes fælles interesse, jagt, er det oplagt med en simuleret dagsjagt hvor forretning og relationer er omdrejningspunktet for dagen.
Opbygningen af en netværksjagt vil være en velkomst med kort præsentation af deltagerne og deres forretning, efterfulgt af parole og velkomst.
Dernæst er der fri netværk imellem såterne, hvor man kan lærer hinanden og ens forretning bedre at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.