Skydestokke
Bukkejagt,  Dåvildt jagt,  Riffel-jagt

Skydestokke

Hvad er en skydestok

Skydestokke har en særdeles afgørende betydning for udbyttet på en riffeljagt. Skydestokkens primære funktion er at sikre et godt og stabilt underlag til riflen, når jægeren skal afgive sit skud. En god og stabil skydestok kan være forskellen på, om du rammer dyret eller skyder helt ved siden af. Derudover minimerer du risikoen for anskydninger. Dog er der mange andre faktorer, som spiller ind hvad angår anskydninger. F.eks. den kendte bukkefeber, hvor jægerens puls stiger, når dyret nærmer sig, og dermed er med til at gøre det sværere at afgive et præcist skud. Også her er en skydestok uundværlig.

 

Vores bud på 3 gode skydestokke

 

 • 1. Viper-Flex Styx Elite skydestok
  3 bedste skydestokke
  Viper-Flex Skydestok
  Viper-Flex er et dansk brand, som udelukkende har specialiseret sig i at producere kvalitets-skydestokke til jagt.
  Skydestokken er i meget høj kvalitet og med gode funktionelle egenskaber. Denne udgave er en videreudvikling af deres basis skydestok og dermed en forbedret udgave.
  Skydestokken er ideel til flere jagtformer herunder anstandsjagt, pürsch, drivjagt og trykjagter.
  Derudover er den meget fleksibel, idet den både kan bruges liggende, siddende, knælende og stående. Skydestokken er nem og hurtig at betjene. Med en vægt på kun 1,15kg kan man nemt håndtere den med én hånd. 
  Her får du en god og stabil skydestok, som du kan tilpasse i alle slags terræner. 

  Læs mere og se en kort video  → Viper-Flex Elite Styx

 

 

 

 

 

  • 2. Seeland – Sort skydestok 4 benet 
   3 bedste skydestokke
   Seeland – Sort skydestok 4-benet
   Det næste bud på en sikker og stabil skydestok er denne fra Seeland. Seeland er generelt et godt og ankerkendt mærke inden for jagtområdet. Her får man en justérbar og fleksibel skydestok, som også kan tilpasses et udfordrende terrænunderlag. Den er af 100% aluminium, hvilket gør den let med en vægt på 1,25 kg (samme vægtklasse som Viper-Flex skydestokken på 1,15kg). Den store fordel ved denne skydestok er, at du får god kvalitet til prisen. 

   Se prisen → Seeland – Sort skydestok 4-benet

 

 

 

 

 

 • 3. Primos – Triggerstick 1 benet 

  Skydestok
  Primos Triggerstick 1-benet skydestok

  Primos Hunting er et amerikansk firma, der sælger alt i udstyr inden for jagt. Deres udvalg af skydestokke er bredt og i flere prisklasser. Her har vi fundet deres økonomiske løsning, nemlig den 1-benet triggerstick. En skydestok til en pris hvor de fleste kan være med. Det betyder dog, at du må gå en smule på kompromis med stabiliteten, da skydestokken kun har ét ben. Fordelen er, at den er lille og handy og meget nem at justere i højden. Derudover er den også meget lydløs. En fornuftig skydestok til den erfarne og rolige riffelskytte. 

  Se pris og video af →   Primos – Triggerstick 1-benet skydestok   Se mange flere skydestokke i flere prisklasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.