Jagttøj kvinder
Jagttøj

Jagttøj til kvinder

Hos kvinder er interessen for jagt stærkt stigende og dermed også jagttøj til kvinder. Det betyder, at jagttøjs producenterne har fået en ny målgruppe, som sjældent går på kompromis med tøjet (måske noget vi mandlige jægere kan lære af).
Med et flot og stilfuldt jagt outfit markerer du den æstetiske del af jagten. Nogle vil også mene, at man ærer dyrene ved at være pænt påklædt som respekt for deres liv. Desuden er jagttøj et af de vigtigste elementer for en god jagtoplevelse. Et godt råd er at være påklædt rigtig til den pågældende type af jagt, du skal på. Skal du f.eks sidde på en andejagt i blæst og kulde, er varmt tøj en nødvendighed for en god oplevelse. 
Derfor giver vi nogle forslag til kvindelige jægere, der ønsker jagttøj af en høj kvalitet, og som passer til de forskellige jagtformer. 

 

Her finder du jagttøj til kvinder.

Godsejeren – Den stilfulde og elegante kvinde 

Jagttøj kvinder
Tweed jagttøj til kvinder

Hos Godsejeren har de et udvalg af jagttøj til kvinder, som fokuserer på det stilfulde og elegante look. Alt det kvindelige tøj er desuden udvalgt af baronessen, der ligeledes har taget højde for tøjets pasform. Her får du mulighed for at skabe det perfekte look til den kvalitets- og modebevidste, kvindelige jæger. Vælg blandt andet mellem flotte hatte, tweed og tørklæder.

Se udvalg og priser → Godsejeren

 

 

 

Hunterspoint – Jagttøj til friluftskvinden

Jagttøj til kvinder
Deerhunter jagtjakke

Hunterspoints udvalg af jagttøj til kvinder er til den mere klassiske friluftskvinde. Deres udvalg tilbyder bland andet tøj fra mærket Deerhunter. Et kvalitetsprodukt med mange års erfaring og med tøj til alle former for jagt i alt slags vejr. Desuden er Deerhunter kendt for at have fokus på funktionalitet i deres jagttøj. Skal du på andejagt i blæst og kulde, er Deerhunter det ideelle valg. 

Se udvalg og priser → Hunterspoint 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.