Bukkejagt,  Riffel-jagt,  Videoer

En lille gaffelbuk

I løbet af maj og juni har jeg været på bukkejagt en del gange. Når jeg alligevel sidder der så har jeg taget kamera med og optager nogen af de forskellige ting som opleves på bukkejagt, hvor naturen oftest fremtræder uforstyrret på trods af min tilstedeværelse. Det er der kommet en lille film ud af. I filmen kan man se en lille gaffelbuk som får lov at gå nogen år endnu, råer, hare og fasaner.

Udover det som kan ses i filmen har jeg på andre bukkejagter uden kamera oplevet den nye generation af vildt, som er kommet til verden. Jeg har set en rå med lam og så sent som igår så jeg fasanhøne med fasankyllinger.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.