Jagt med haglgevær,  Selskabsjagter,  Videoer

Er der nogen hjemme?

På lørdag den 30/11 afholder vi årets 3. jagt på vores revir. Der skal primært skydes fasaner og ænder, måske en enkelt hare. Jagten afholdes i samarbejde med to af vores naboer.

Et af de helt store tilbagevendende samtaleemner, når vi nærmer os en jagt på vores revir, mellem os tre brødre og vores far, er en evindelige diskussion af om fasanerne er “hjemme” eller om de er løbet væk. Især min far, som har har sin daglige gang på reviret, er hurtigt til at proklamere at der ingen fasaner er. Om det er for at nedtone forventningerne overfor de inviterede gæster eller det er for han ikke selv bliver skuffet, hvis der er færre end forventet, aner jeg ikke.

Der foregår næsten daglige telefon korrespondancer mellem os for at høre om der er observeret fasaner, råvildt, ænder og andet vildt på reviret.

Fasaner i majsen 2013

Jeg er dog meget fortrøstningsfuld i forhold til om der er fasaner hjemme på lørdag. Så sent som i mandags talte jeg ca. 30-40 forskellige fasaner på et lille område ca. i centrum af vores revir. Det gør da unægteligt jagten en smule sjovere når der er lidt vildt.

Men sikkert er det, fasaner eller ej, så får vi nogle hyggelige timer, hvilket selvfølgelig måske er den største del af jagten. Nemlig det sociale samvær med andre jagtkammerater.

Vejret på lørdag lover godt og det giver forhåbninger om en rigtig flot jagt dag i solskin. Jeg regner med at lægge en beretning af dagens forløb op på bloggen, samt en video fra dagen, i løbet af næste uge.

Indtil da kan i se en video fra vores 1.jagt i år, i oktober. En dag der blev præget af meget blæst men som endte med en flot parade. God fornøjelse med den:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.